Prezentare activitate

Asociaţia de acreditare din Romania, RENAR vă invită şi anul acesta să participaţi la cursurile de instruire destinate informării, dobândirii de cunoştiinte şi formării în spiritul standardelor de referinţă şi a celor conexe.

Continuare... RENAR-general-info

Cursuri disponibile

Cursurile oferite sunt clasificate pe trei categorii:

  • I = INFORMARE, 65 euro/zi şi persoană
  • P = PREGĂTIRE, 75 euro/zi şi persoană
  • F = FORMARE, 90 euro/zi şi persoană
Continuare... RENAR-available-courses

Înscriere

Pentru înscriere vă rugăm să completaţi acest formular şi să-l transmiteţi via email (cfpa@renar.ro, niculina.turcan@renar.ro) sau fax (0214020489). În cazul în care organizaţia înscrie mai multe persoane, utilizaţi un singur formular de înscriere.

RENAR-signup
 

Cursuri disponibile

Actualizat: 03.06.2016 14:00:19

 

Asociaţia de Acreditare din România - RENAR, lider de parteneriat în cadrul proiectului strategic cu titlul ”ARES - Calificarea şi recalificarea angajaţilor din domeniile servicii de securitate şi comerţ din regiunile Bucureşti-Ilfov, Sud-Vest Oltenia, Sud Muntenia şi Sud-Est”, contract POSDRU/164/2.3/S/140363, vă invită să participaţi la acţiunile de consiliere şi la cursurile de calificare/ recalificare a persoanelor care sunt angajate în domeniul pază şi protecţie, în domeniul comerţ şi în domeniul servicii..

Continuare..

 

La tarifele afişate se aplică cota TVA de 20%.

CFPA poate organiza şi alte cursuri de instruire sau diverse seminarii, dar numai in legătură cu celelalte standarde referenţiale pentru acreditare.

Clic aici pentru versiunea printabilă a programului de cursuri de instruire.

După formarea grupelor de cursanţi (minim 10 persoane) se va stabili perioada de efectuare a cursului. Pentru întrebări şi propuneri ne puteţi contacta telefonic, prin fax sau email.

Începand cu anul 2010 cursurile oferite sunt clasificate pe trei categorii, cu trei tarife fiecare, după cum urmează:

  • I = INFORMARE, 65 euro/zi şi persoană, fără TVA; cursurile sunt scurte, 1-2 zile, având un caracter informativ.
  • P = PREGATIRE, 75 euro/zi şi persoană, fără TVA; cursurile sunt astfel pregătite pentru dobândirea de cunostiinţe, pentru prezentarea cerinţelor standardelor de referinţă, a ghidurilor şi / sau îndrumarelor auxiliare, utilizate la acreditarea OEC.
  • F = FORMARE, 90 euro/zi şi persoană, fără TVA; cursuri de 4-5 zile destinate formării de auditori interni, de responsabili şi / sau manageri tehnici

Responsabil formare şi perfecţionare profesională: Niculina Ţurcan

  • Tel: 021/402.04.79, Fax: 021/402.04.89, Mobil: 0722.639.399
  • Email: cfpa@renar.ro