• Comunicat privind măsurile pentru prevenirea posibilelor îmbolnăviri cu COVID-19

   

  Având în vedere măsurile stabilite de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență raportate la evoluția răspândirii COVID-19 pe teritoriul României, conducerea RENAR a luat decizia ca, în perioada 13.03.2020 – 31.03.2020, activitatea de relaţii cu publicul să se desfăşoare numai prin telefon sau prin corespondenţă electronică.

  Pentru situații speciale vă rugăm să sunați la secretariatul RENAR – tel. 021 402 04 71.

  Prezentele măsuri se aplică până la 31.03.2020, dată la care, RENAR va decide, în funcție de context, dacă se prelungește sau nu termenul de aplicare a măsurilor.

  Continuare..

 • Comunicat privind măsurile pentru prevenirea posibilelor îmbolnăviri cu COVID-19

  Având în vedere măsurile stabilite de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență raportate la evoluția răspândirii COVID-19 pe teritoriul României, conducerea RENAR a luat decizia ca, în perioada 13.03.2020 – 31.03.2020, activitatea de relații cu publicul să se desfășoare numai prin telefon sau prin corespondență electronică.

  Comunicat privind măsurile pentru prevenirea posibilelor îmbolnăviri cu COVID-19

  Având în vedere măsurile stabilite de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență raportate la evoluția răspândirii COVID-19 pe teritoriul României, începând cu 13.03.2020, conducerea RENAR a luat decizia suspendării tuturor activităților care implică relația cu publicul, inclusiv audiențe, întâlniri de lucru cu reprezentanții organismelor de evaluare a conformității (OEC), până la 31.03.2020.

  Comunicat

  Având în vedere situația deosebită creată de epidemia de COVID-19 vă informăm că începând cu 11.03.2020:

  Comunicat privind extinderea domeniului acordului IAF MLA

  Adunarea Generală a IAF a aprobat la recomandarea Comitetului Executiv, conform prevederilor din politica IAF PL 3, extinderea acordului IAF MLA în cadrul domeniului de aplicare principal..
 • Actualizare documente RENAR

  Au fost actualizate 7 documente.

  A fost introdusă Politica P-29

  A fost introdusă Politica privind managementul evenimentelor sau a circumstantelor extraordinare care afecteaza RENAR, organismele de evaluare a conformitatii si clientii acestora.

  Modificare documente RENAR

  Au fost actualizate 52 de documente.

  Au fost actualizate Regulamentele specifice RS-1.1 LE, RS-1.2 LI şi RS-8.3 OR

  Au fost actualizate 3 Regulamente specifice de acreditare.
 • RENAR a devenit semnatar al IAF MLA pentru validare și verificare și al ILAC MRA pentru furnizori de încercări de competență

  Ca urmare a deciziilor luate în luna mai de IAF, respectiv ILAC, EA a fost recunoscut ca organism regional de cooperare pentru domeniile validare și verificare, respectiv furnizori de încercări de competență.

  Astfel, RENAR, membru al EA, a devenit semnatar pentru următoarele domenii:

  • IAF - validare și verificare (EN ISO 14065);
  • ILAC - furnizori de încercări de competență (EN ISO/IEC 17043).

  RENAR a contribuit la evaluarea paritară a EA de către IAF, membrii echipei de evaluare EA fiind observați în cadrul evaluării efectuate la sediul RENAR și la sediul clientului RENAR. 

   
 • Politica privind protecția datelor cu caracter personal

  Această politică descrie modul în care datele personale trebuie colectate, utilizate, comunicate și stocate pentru a fi în concordanță cu regulile RENAR referitoare la protecția datelor și, de asemenea, să îndeplinească prevederile reglementărilor specifice în vigoare.

  Persoana vizată își exercită drepturile prin trimiterea unei solicitări scrise:

  • prin poștă, la adresa: București, sector 3, Calea Vitan nr. 242, România, Sediul RENAR - În atenția Responsabilului cu protecția datelor
  • prin e-mail, la adresa: protectia.datelor@renar.ro 

 • RENAR

  Ultimele evenimente

 • RENAR

  Ultimele noutăţi

 • RENAR

  Ultimele documente

 • RENAR

  Membru al acordurilor de recunoaştere

 • RENAR

  Protecţia datelor cu caracter personal

Noutăţi

Actualizat: 13.03.2020
Email:

Program de lucru cu publicul

Marţi 12:00 - 16:00
Miercuri, Joi 9:30 - 16:00
Vineri 10:00 - 13:00

RENAR este membru al EA, ILAC şi IAF

European Accreditation

RENAR este semnatar al EA-MLA pentru etalonare, încercări (inclusiv analize medicale), furnizori de încercări de competenţă, inspecţie, certificare sisteme de management, certificare produs, certificare persoane, validare şi verificare.

RENAR este semnatar al ILAC-MRA pentru etalonare, încercări, analize medicale, furnizori de încercări de competenţă si inspecţie.

RENAR este semnatar al IAF-MLA pentru certificare sisteme de management (mediu, calitate, energie, siguranţa alimentului, dispozitive medicale, securitatea informaţiei), certificare produs, certificare persoane şi validare şi verificare.

Login

Autentificarea pentru secţiunea membrilor RENAR s-a mutat la https://contulmeu.renar.ro/login.